Nieuws

Het is weer zover, onze jaarlijkse wafelverkoop staat weer voor de deur! Op 14 november gaan we deur aan deur, maar hebt u ook de kans om uw wafeltjes te bestellen en af te halen op het scoutslokaal.

Vanaf dit scoutsjaar gaan we een nieuw design maken voor onze t-shirts. Daarom verkopen we het oude design aan een spotprijs.

Prijs = €3

Maten = M tot XL

Je kan deze kopen elke zondag voor en na de scouts

Het is weer zover! Het nieuwe scoutsjaar gaat beginnen!

Heb jij zin om elke zondag met ons je helemaal uit te leven? En ben jij tussen de 6 en 16 jaar? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op onze startdag op zondag 5 september!

Iedereen tussen de 6 en 16 jaar is elke zondag van 14 tot 17 uur welkom op ons scoutsterrein (Sparrenlaan 9a in Steendorp)

De eerste 3 vergaderingen mag je gratis komen proberen, daarna moet je €45 lidgeld betalen.

Het adres voor al je scoutsaankopen!

Hopper winkel Antwerpen

Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen